X
تبلیغات
رایتل
 
بیا ره توشه برداریم...
چهارشنبه 17 فروردین 1390 :: 06:16 ب.ظ ::  نویسنده : منتظر غریب
آلبالو و گیلاس


صد گرم آلبالو 16 گرم مواد قندی،85/0 گرم پروتئین و 6/8 کالری دارد. بعلاوه صد گرم آن حدود 50 میلی گرم کلسیم، 20 میلی گرم فسفر، 1 میلی گرم آهن، 400 واحد بین المللی ویتامین A ، 14/0 میلی گرم تیامین، 12/0 میلی گرم ریبوفلاوین، 5 میلی گرم ویتامین C و نیز مقداری سدیم،منیزیم، پتاسیم، مس، روی و املاح دیگر دارد. برای آلبالو خواص زیادی ذکر کردهاند که از جمله میتوان به ارزش آن در درمان التهاب کلیه، ناراحتیهای کبد، معده و روده و نیز بیماریهای تبدار اشاره کرد. دم آلبالو خاصیت ادرار آور داشته و از قدیم به ارزش آن توجه داشتهاند. از آلبالو برای تهیه آلبالو پلو، اشکنه آلبالو، شربت آلبالو و ترشی آلبالو و موارد دیگر استفاده میشود.

آلبالو سرد و خشک است و برای کسانی که طبع گرم دارند مفید است.تشنگی را برطرف می سازد و غلظت خون را از بین می برد و دافع صفرا است. مقوی معده و از بین برنده التهاب است. اگر آب یا مربای آن را با یک دهم رازیانه مخلوط کنید برای دفع سنگ مثانه و سوزش مجاری ادراری بسیار سودمند است.

گیلاس و آلبالو به عنوان میوه های تابستانی، از خواص درمانی بالایی برخوردارند که آگاهی از این خواص موجب میل به مصرف بیشتر این میوه ها خواهد شد. به گزارش مهر، آلبالو برطرف کننده تشنگی است و شربت آن بهترین دارو برای افرادی است که عطش فراوان دارند. صفرا را از بین می برد و قی و اسهال صفراوی را درمان می کند.مصرف آن برای گرم مزاجان و مبتلایان به فشار خون و افرادی که چربی زیادی در شکم دارند، مفید است.جوشانده مغز هسته اش با یک دهم وزنش از رازیانه، سنگ های کلیه و مثانه را از بین می برد.مصرف چند روز متوالی شربت یا مربای آلبالو، داروی نارسایی کبد و معالج ورم معده و روده است. آلبالو، کاهش دهنده فشار و غلظت خون است، باعث افزایش اشتها می شود، بنابراین برای افراد لاغر و کم اشتها سودمند است. مصرف آن باعث آرامش اعصاب می شود، ولی نباید در مصرف آن زیاده روی کرد.همچنین گیلاس سینه را نرم و معده را ضد عفونی می کند و تخمیر معده را از بین می برد و یبوست را رفع می کند. این میوه اعصاب را آرام، سموم بدن را دفع و خون را تصفیه می کند. خوردن گیلاس برای افرادی که تصلب شرایین و ناراحتی کبد دارند، مفید است. افراد چاق که می خواهند لاغر شوند می توانند گیلاس را قبل از غذا مصرف کنند، چون مصرف آن قبل از غذا جلوی اشتها را می گیرد و در عین حال باعث چاقی نمی شود. گیلاس ویتامین c دارد، به همین جهت در حفظ سلامت پوست، افزایش قدرت ایمنی بدن و تشکیل بافت پیوندی بسیار موثر است. پزشکان توصیه می کنند که گیلاس بعد از غذا خورده نشود، زیرا از هضم سریع غذا جلوگیری می کند و نیز باعث سوء هاضمه و نفخ معده می شود.

-----------------------------------------------------

امام علی علیه السلام

خوردن میوه (به) قلب ضعیف را قوی ، معده را پاک ، ترسو را شجاع و فرزند را زیبا می کند

تحف العقول صفحه 101

-----------------------------------------------------

امام صادق علیه السلام

اگر مردم می دانستند چه خواصی در سیب وجود دارد بیماران خود را تنها با آن درمان می کردند
سیب از هر چیزی سریعتر به قلب فایده می بخشد به ویژه آنکه خوشبو کننده هم می باش

-----------------------------------------------------

امام صادق علیه السلام

زیتون غذای خوبی است دهان را خوشبو می کند بلغم را از بین می برد چهره را باز اعصاب را محکم و مرض را می برد و خشم را خاموش میکند

-----------------------------------------------------

امام رضا علیه السلام

انجیر بوی بد دهان را برطرف ، استخوانها را محکم ، رویش مو را زیاد ، بیماری بر طرف می کند و با وجود آن احتیاجی به دارو نیست

-----------------------------------------------------

امام صادق علیه السلام

از امام صادق درباره سنجد شنیدم که میفرمود
گوشت سنجد برای گوشت ، هسته آن برای استخوان و پوست آن برای پوست مفید است
و در عین حال کلیه ها را گرم ، معده را ضد عفونی کرده و بازدارنده از بواسیر و تسلسل بول است
ساق پا را تقویت و جذام را از بدن ریشه کن می کند

-----------------------------------------------------

 رسول اکرم صلوات الله علیه و آله و سلم

بخورید سیر را و مداوا کنید با او که هفتاد بیماری را شفا می دهد

-----------------------------------------------------

امام علی علیه السلام

خرما بخورید که شفای دردهاست

-----------------------------------------------------

رسول اکرم صلوات الله علیه و آله و سلم

شما را سفارش می کنم به خوردن مویز زیرا صفرا را برطرف می کند، بلغ را از بین می برد ، اعصاب را قوی ، خستگی را بر طرف ، اخلاق را خوب ، به روح آرامش و غم را می برد

-----------------------------------------------------

از امام رضا(ع) نقل شده که فرمودند:
"بپرهیز از خوردن تخم مرغ و ماهی با هم در یک وقت! چرا که باعث
نقرس و قولنج و بواسیر می شود
مداومت در مصرف تخم مرغ لکه در صورت ایجاد میکند."

-----------------------------------------------------

1 ) مصرف سیب( سیب زرد رنگ) صبح ناشتا قبل از صبحانه خصوصآدر سالمندان باعث کنترل وکاهش چربی خون می شود......
" ابو علی سینا صبح ناشتا یه دونه سیب بر می داشت نصف می کرد نصف رو خودش می خورد و نصفه دیگه رو می داد به اسبش!"
و شعار پزشکان آمریکایی:
An apple a days keep the doctor away!

-پیامبر اکرم(ص):
"سیر بخورید که در آن شفای هفتاد نوع مرض است"
..........خواص سیر که تا کنون توسط پزشکان به اثبات رسیده:

1- کاهش چربی خون

2- کاهش خطر حملات قلبی تا 25-35%

3- کاهش فشار خون

4- محرک قوی سیستم ایمنی ودر واقع نوعی آنتی بیوتیک طبیعی(ضد قارچ- انگل روده – باکتری)

5- به علت خاصیت آنتی اکسیدانی ضد سرطان و بدخیمی است

6- خلط آور ( در سرما خوردگی)

7- ضد اسهال

خرد کردن.. پختن سیر در غذا .. وساخت ترشی از آن تا حدودی ترکیبات موثره را تجزیه و غیر فعال می کند. مصرف حبه خام مفیدتر است.

یه تحقیق روی 952 بیمار انجام شد .. همه چربی خون بالا داشتند ...به مدت 3 ماه شبی 1 تا 2 حبه سیر خوردند بعد از 3 ماه دیده شد که به طور چشمگیری چربی خون آنها کاهش یافت.

بوی بد دهان ناشی از مصرف سیر را می توان با جویدن مقداری جعفری خام یا یک قاشق مربا خوری عسل نیم ساعت پس از مصرف سیر بر طرف کرد. سیر طبع گرمی دارد و مصرف آن در بیماری پوستی" پمفیگوس "
ممنوع می باشد. 

-------------------------------------------------------

پیامبر اکرم(ص):
" تره تیزک ( شاهی ) را مکروه میدانم و گویا به گیاهش که
می نگرم در جهنم روئیده است "..... کسی که تره تیزک بخورد و بعد بخوابد رگ جذام در بینی او با وی دست به گریبان می شود .... او را در آتش مرگ می بینم "

امام رضا (ع):
" گیاه ریحان کوهی از ما است و تره تیزک از بنی امیه! "

اما صادق (ع):
" خوردن تره تیزک در شب موجب پیسی می شود! "

....... تره تیزک گیاهی خونسوز است!!!!............ 

-------------------------------------------------------

سیب سرشار از سلولوز. آهن . کلسیم . فسفر .منیزیم . پتاسیم . تانن و ویتامین A . B. C می باشد.

دهان را ضد عفونی می کند.... کسانی که نفس بد بوئی دارند طوری که دیگران را به زحمت می اندازند 15 دقیقه جعفری خام بجوند بعد تفاله های آنرا دور ریخته و یک عدد سیب میل کنند.

سیب غدد بزاقی و غدد معده را تقویت کرده و ترشحات آنها را متعادل می سازد. برای همین هم سیب برای افراد ناتوان و یک جا نشین و بی تحرک بسیار مفید است.

سیب سنگهای کلیه را دفع می کند . سنگهای صفراوی را حل می نماید .

سیب را حتمآ باید با پوست خورد چون حاوی منگنز بوده و به هضم غذا کمک میکند.اگر نمی توانید آنرا بجوید با پوست رنده کنید و میل نمائید.

افراد مبتلا به زخم معده سیب را رنده کنند و مصرف نمایند.

سیب به علت دارا بودن فسفر سلسله اعصاب را تقویت کرده فعالیت های ذهنی و فکری را تحریک می کند.( قبل از جلسه امتحان یه دونه سیب می چسبه!!)

نکته خیلی مهم:

سیب ترش نخورید
امام موسی بن جعفر (ع):
" سیب ترش و گشنیز فراموشی می آ ورد!!!"


امام باقر (ع):
" وقتی می خواهی سیب بخوری اول آنرا بو کن!
و سپس بخور چون اگر اینگونه عمل کنی هر درد و اندوه و مرضی از بدنت خارج می شود و موجب تسکین و آرامش چیزهایی است که از جانب ارواح بوجود می آید."

××××××× ماست رو با گوشت مرغ و تربچه نباید خورد که خیلی ضرر داره××××××××××××××

----------------------------------------------------------

سیب حرارت را فرو می نشاند درون را خنک می کند و تب را بر طرف می نماید. برای کسی که تب دار است چیزی بهتر از سیب نیست.

خوردن و بوئیدن سیب از نظر اطبا مفرح و مقوی قلب و دماغ ( مغز) و کبد است.

سیب اشتها آور می باشد.

سیب مسواک طبیعی و ضد عفونی کننده دهان می باشد.

بهترین نوع سیب .. سیب سرخ و شیرین می باشد.

اگر سیب را موقع خواب با پوست آن بخورید به شرطی که حسابی جویده شود برای یبوست های مزمن بسیار مفید است.( سیب زرد برای یبوست و سیب سرخ برای اسهال....( سیب زرد ضد یبوست و سیب سرخ ضد اسهال می باشد ..... ). برای کمک به درمان اسهال بچه ها مصرف روزی چند بار سیب سرخ رنده شده بسیار مفید می باشد.

هشدار :
زیاده روی در مصرف سیب مخصوصآ بصورت پخته شده (کمپوت)
باعث فراموشی می شود.

جدآ از مصرف هسته سیب خودداری کنید. چون به علت دارا بودن HCN سمی می باشد!!!

امام رضا (ع):

" نگاه به ترنج سبز و سیب سرخ تعجب پیامبر خدا (ص) را بر می انگیخت." 

--------------------------------------------------------------------

کمی هم در مورد ماست ... البته نه این ماستهای کارخانه ای ... اینا ملات ساخنمونه ... ماستهایی که خودتون از شیر تازه گاوی گوسفندی چیزی درست کنید ... این ماستهای کارخانه ای باعث یبوست و بهم ریختن معده و روده میشه و به هیچ وجه این ماستها رو مصرف نکنید ...

خواص ماست تازه و طبیعی ...

در دستگاه گوارش انسان باکتریهای مفیدی زندگی می کنند که ویتامین ب می سازند . ماست باعث تقویت این باکتریها می شه!

ماست خواب آور .... آرام بخش..... مقوی برای اعصاب و باعث حفظ جوانی وطول عمر است و اکسیر زندگی محسوب می شود.

می گن محمد علی شا ه اول! یکی از شیوخ را به سودان تبعید کرد
در زندان محکومش کرده بودن که چیزی جز ماست نخوره.... 80 سال زندانی بود و در سن 125 سالگی آزاد شدو باز به علت خوردن ماست چند سال دیگه هم زنده موند!!!

علت اثر ماست در افزایش عمر را در همین خاصیت تقویت کننده ای که روی دستگاه گوارش و باکتریهای مفید اون داره می دونن چون اعتقاد بر اینه که همه مریضی ها از عفونت سیستم گوارشی منشا می گیرد!

اهالی بلغارستان زیاد ماست می خورند دیر پیر میشوند وموی سرشان سفید نمی شود و نمیریزد.

مالیدن ماست به دست و سر و صورت باعث نرمی پوست و تقویت موها میشه..... مقداری ماست را به پوست سر ماسا‍ ژ بدین طوری که همه سر و موها آغشته به ماست بشه بعد موها رو شانه بزنید یه نایلون فریزر هم بکشین روی سرتون تا ماست خشک نشه ... بعد از نیم الی یک ساعت سرتون رو با یه شامپو مناسب بشورین .. با این کار موها نرم و خوش حالت شده ریزش مو کم و ریشه مو تقویت میشه حداقل هفته ای یک بار این کار رو انجام بدین.

چند سال پیش تلوزیون یه پیر زن بالای 100 سال را نشون داد که می گفت غذای اصلیش ماست و خرما بود.
البته ماست محلی که از شیر تازه تهیه شده باشه یه چیز دیگه هست!!

یه گفته قدیمی هست که میگه ماست رو با ماهی نخورین چون ناراحتی کلیوی ایجاد می کنه!!
کلآ ماست مانع از جذب آهن ترکیبات غذایی می شه پس بهتره با هیچ گوشتی ( گوشت منبع آهن است ) همزمان مصرف نشه چون کم کم باعث کم خونی و فقر آهن میشه .

پس کی ماست بخوریم؟ به عنوان عصرونه با نون یا مثلآ همرا خرما به عنوان یه شام سبک! خلاصه بهتره که تا 2 ساعت قبل و 2ساعت بعد از مصرف غذای آهن دار ماست مصرف نشه تا آهن آن غذا هدر نرود!!!
پس این دوست خوبمون که پرسید ماست رو با غذا نباید خورد شامل این غذا ها می شه : ماهی و گوشت خصوصآ گوشت مرغ و غذاهای آهن دار و تربچه!!.

-----------------------------------------------------------

امام علی (ع):
" خوردن سیب معده را پاک می کند و می شوید"

خوردن سیب پس ازصرف غذا برای تقویت لثه ها مفید است.

خوردن و بوئیدن سیب برای تسکین تنگی نفس و تپش قلب سود مند است.

آب سیب طبیعی بهترین داروی تب بر می باشد.امام صادق (ع):
" سیب بخور که حرارت زیاد بدن را خاموش و معده را سرد می کند و
تب بر است."

سیب موی سر و شفا فیت آن را محفوظ داشته چهره را با طراوت می سازد. خستگی و ضعف و و ناراحتی عصبی و بی خوابی را رفع می کند.

بعضیها سایه درخت سیب را در ساکت کردن دردهای پشت و پهلو و زیر شکم مفید می دانستند!!!!!!!!!!

گفته شده که رنده شده سیب را روی چشمی که دچار ضربه شده بگذاریدکه تسکین دهنده است.

دم کرده شکوفه درخت سیب به مقدار 30 گرم در یک لیتر آب برای انواع سرفه مفید است البته شکوفه تازه یا خشک شده فرقی ندارد.

پوست سیب را خشک کرده به صورت پودر در آورید . یک قاشق سوپ خوری از این گرد را در یک لیوان آب حل کرده و میل نمائید باعث کاهش اوره می شود.

برای دردهای کلیوی یا قولنج کلیه(renal colic) یک سیب را با پوست آن 4 قاچ کرده داخل نیم لیتر آب داغ بگذارید تا 2 ساعت دم بکشد سپس آنرا میل کنید.

سیب به علت داشتن مواد قلیا یی باعث حل شدن و کاهش اسید اوریک می شود.

همچنین سیب را برای رفع چاقی ... تسکین درد های روماتیسمی...سرما خوردگی و خوندماغ .... نیز مفید دانسته اند.
سیب ترش و کال نخورینا!!!!

مردم روسیه هم معتقدند که هر کس روزی یه دونه سیب بخوره هم از سلامتی بیشتر و هم از عمر طولانی تر بر خورداره.
حالا شما انصاف بدین کدام دارو هست که این همه خاصیت رو یک جا در خودش جمع کرده باشه!!! 

----------------------------------------------------------

خواص هلو

هلو یک میوه ایرانی الاصل است
در دانمارک به آن پرسیک
در هلند ،پرسیکم
در ایتالیا،پرسیکو
در پرتغال ،پرسیکرا
در سوئد ، پرسیکدرا
می گویند
پیشوند " پرس" یعنی همون Persian یا فارسی! که برمی گرده به وطن اصلی هلو ، یعنی ایران!!

سرشار از ویتامین A,B1,B1 و ویتامین C
و حاوی کلسیم فسفر منگنز منیزیوم و پتاسیم و آهن است .

باعث فعال شدن کلیه ها و دفع مواد مضر مانند اسید اوریک و اوره از بدن می شود .

همیشه هلو را با پوست آن میل کنید که سرشار از ویتامین آ و چند آنزیم است

به علت داشتن مقداری از شبه فلز "برم" ، باعث زیبایی و شادابی پوست می شود.

بوی بد دهان را از بین می برد

آب هلو را بگیرید و شب در یخچال بگذارید و صبح با شکر مخلوط کرده میل نمایید خاصیت آن مرتب شدن کار غدد داخلی است.
جوشانده گل هلو ، از بین برنده کرمهای دستگاه گوارش است

دم کرده میوه هلو ، بر طرف کننده یبوست در اطفال است.

برگ درخت هلو را با برگ جعفری بکوبید و قاطی پاتی کنید و به آن مقداری روغن زیتون اضافه کنید این برای سوختگی ضماد خوبیست!!
دم کرده یک گرم شکوفه هلو ، عصبانیت بچه های خشمگین را ساکت می کند

-------------------------------------------

خربزه میوه ای شیرین، لذیذ و گواراست که انواع گوناگونی دارد و بهترین آن خربزه خراسان است.

رسول گرامی اسلام (ص) در بیان خواص خربزه فرموده اند:

خربزه از زینت های زمین است، آب آن از رحمت الهی، و شیرینی آن از بهشت است. همچنین می فرمایند : خوردن خربزه پیش از غذا، بدن را می شوید
و بیماری را از بدن ریشه کن می کند.

از امام علی علیه السلام نقل شده است خوردن خربزه، مثانه را پاک و سنگ مثانه را آب می کند و ادرار را افزایش می دهد.

ایشان می فرمایند : خربزه ده خاصیت دارد:

1- خوردنی است.

2- آشامیدنی است، چون آبدار است.

3- میوه است.

4- گل است ( زیرا بویی مطبوع دارد ).

5- شیرینی است ( زیرا دارای قند زیاد است ).

6- روده ها و معده را شستشو می دهد.

7- معده و روده را پاکیزه می کند.

8- سبزی است.

9- دوای درد است.قسمت هایی از این میوه که در تغذیه و پزشکی استفاده می شود، عبارت اند از: گوشت، تخم و پوست میوه. 

--------------------------------------------------

خواص درمانی خربزه

1- خربزه دارای ویتامین A است، از این رو در ترمیم و تجدید سلول های بدن نقش دارد.

2- خربزه با داشتن خاصیت ادرارآور بودن در بیماری های سنگ کلیه و مثانه مفید است؛ دراین بیماری ها باید نمک و فلفل کمتر خورده شود.

3- خربزه سرشار از ویتامین های A ، D وC و سلولز است.

4- خربزه به علت دارا بودن خاصیت ملیّن، برای معالجه یبوست تجویز می شود.

5- اگر گوشت خربزه را له کنید و به صورت مرهم روی سوختگی های سطحی پوست بدن بگذارید، آن را معالجه خواهد کرد.

6- تخم خربزه برای سرفه حاد، درد سینه و حلق و تب های شدید مفید است.

7- خربزه باعث افزایش شیر در زنان شیرده می شود.

8- مغز تخم خربزه ی بو داده طبیعت گرم دارد.

9- مغز تخم خربزه ی بو داده دارای خاصیت ادرار آور، نرم کننده و افزایش دهنده میل جنسی است.

10- خربزه برای اشخاص مبتلا به سل ریوی و کم خونی مفید است.

11- خربزه، رنگ چهره را روشن می کند و بیماری استسقاء ( احساس تشنگی دائمی ) را درمان می نماید.

13- خربزه به هضم غذا کمک می کند و رودل را برطرف می نماید.

14- خوردن 8 گرم دم کرده ی پوست خشک شده ی خربزه ، سنگ مثانه را دفع می کند.

احتیاط لازم در مصرف خربزه

1- مصرف زیاد خربزه باعث نفخ می شود، در نتیجه در ناحیه معده و روده ایجاد درد می نماید.

2- باید خربزه را بعد از غذا مصرف نمود، زیرا در غیر این صورت تولید اسهال و ورم روده می کند.

3- خوردن خربزه کال در کسانی که معده ضعیف دارند، تولید اسهال می کند. همچنین خلط را می افزاید و برای سینه درد و سرماخوردگی مضر است. 

پیامبر اکرم (ص):
با خوردن خربزه لذت ببرید چونکه خربزه میوه بهشتی است و در آن هزاران رحمت و برکت است و خوردن آن شفا از هر بیماریست

پیامبر اکرم (ص):
خربزه را گاز بزنید نه اینکه آن را قطعه قطعه کنید ، چون میوه مبارک و خوشبو و پاک کننده دهان و قلب و سفید کننده دندان ها و خشنود کننده خداست.
بویش از عنبر و آبش از کوثر و گوشتش از فردوس و لذتش از بهشت و خوردنش نوعی عبادت است

امام رضا (ع):
خوردن خربزه در حالت ناشتا موجب سستی بدن و فلج است!.
.
.
چون خربزه حاوی قند است ، به سرعت جذب بدن شده و تولید انرژی می کند

در مقام مقایسه ، هیچ میوه ای در وادار کردن کلیه ها به فعالیت مانند خربزه نیست

برای افراد دیابتی مضر است!!!. ....به خاطر قندی که داره

در ضمن اصالت خربزه از آسیا است

هندی ها به آن" شاه میوه ها "گویند 

--------------------------------------

انگور تازه طبیعی قند خون را بالا نمی برد
انگور حاوی ویتامین A,B,C,D و دارای اسید تارتریک ، اسید مالیک و آرسنیک است.
همچنین این میوه دارای کلسیم ، آهن، فسفر، منیزیم،پتاسیم ، ید ، منگنز ، قند و خواص رادیواکتیویته است که برای بدن مفید است .
...و در رابطه با مصرف افرادی که مرض قند دارند ، نباید از مصرف آن هراسی داشته باشند زیرا اگنور تازه طبیعی قند خون را بالا منی برد .
نسبت قند در انگور این میوه را یک از غذاهای ممتاز ساخته است چرا که انگور دارای 80درصد آب ، 18 درصد قند و 5/1 درصد مواد مغذی است .
همچنین مصرف انگور می تواند از بیماری های اسکوربوت ، سرماخوردگی ،کمبود کلسیم ، اوره و سل جلوگیری کند .
علاوه بر آن امراضی چون اسهال خونی ، سیاه سرفه ، ورم کولیت ، ضعف ، گاز نفخ روده سوزاک ، کم خونی ، طحال ، سوء هاضمه مزمن ، ورم و در معده مزمن ، امراض عصبی و روانی ، نقرس ، تب خال ، برونشیت ، امراض قلبی ، کیسه صفرا وبیماری های کلیوی ، با مصرف انگور درمان می شود .
انگور تشنگی شخص را تسکین میدهد .


پیوندها
آمار وبلاگ
  • تعداد بازدیدکنندگان: 170627




کد تقویم




چت روم


دریافت کد بازی آنلاین تصادفی




تعبیر خواب آنلاین




علی عبدالمالکی و میثم خداوردی-یه دل شکوندم

مرجع کد آهنگ


 
 
 

منبع : خدمات وبلاگ نویسان جوان          www.bahar22.com رفتن به بالای صفحه
لینک نگار